Добро пожаловать в Мегабит Клуб — Рубежное, Северодонецк, Лисичанск! Если это твой первый первый визит сюда, то прочитай, пожалуйста, Правила и Справку. Ты можешь зарегистрироваться и получить полный доступ к возможностям Форумов. Используй регистрационную форму чтобы зарегистрироваться или узнай больше о процессе регистрации. Зарегистрированные пользователи могут войти в Форумы тут.
Де "Київ-Лисичанськ", а де Латвійська залізниця)))В связи с отказом Латвийской железной дороги принимать поезд 32/31
Киев-Рига с периодичностью через день, продолжается курсирование поезда
20/19 Киев-Лисичанск.
Сообщение редактировалось 4 раз(а), последний раз пользователем "Охотник" (29.11.2018, 16:41)
Отож я тоді у kirova допитувався, звідки новина, бо заплутався і думав, що вона за мотивами цього посту переживає про квитки))Очевидно, що його курсування подовжать, от тільки, дійсно, ДО ЧОГО ТУТ "поїзд 4х столиць"?
Quoted
Северодонецк Рубежное Лисичанск
Раньше люди возмущались, что отмена 19/20 это якобы "фейк" и сейчас, что мы мы опубликовали также называют "фейком" по причине отсутствия билетов после 5 декабря. Билеты будут в продаже.
Сообщение редактировалось 1 раз(а), последний раз пользователем "Охотник" (29.11.2018, 18:06)
Швидкісний експрес із Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном, тому в суботу, 1 грудня 2018 року, потяг не заводився
Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і мав прибути до аерпорту об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, потяг прибув до Борисполя близько 13-ї години. Його відбуксирував інший потяг, передає Громадське ТБ.
Під час зупинки не працював туалет, вимкнули опалення.
"У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару в Австралію. Через затримку потяга я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля", - розповів один із пасажирів потяга на ім'я Данило.
Аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга.
Принаймні він є)) За дев'ять місяців і 480 мільйонів гривень, своїх, а не китайських кредитів на сотні мільйони долларів, років розповідей "вот-вот уже начнут строить..." і порожнього місця на виході)))Швидкісний експрес із Києва до аеропорту "Бориспіль" зламався наступного дня після його запуску.
https://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/486972/
Quoted
Швидкісний поїзд Kyiv Boryspil Express вже здійснив 1 тис. рейсів та перевіз 30 тис. пасажирів. Новий експрес виконує графік руху на 99,6 % – це достатньо високий показник.
Наразі експрес працює ритмічно, а Укрзалізниця й надалі розвиватиме цей проект. Так, вже у 2019 році компанія запровадить зупинку експресу на станції Видубичі, де для нього буде збудована окрема платформа. Завдяки чому Укрзалізниця фактично з’єднає метрополітен з експресом та Міжнародний аеропорт «Бориспіль».
Наразі щодоби на маршруті Київ – Міжнародний аеропорт «Бориспіль» працює 27 пар поїздів, у разі зміни пасажиропотоку Укрзалізниця перегляне їх кількість.